Iemand die weet waarom er van de meeste balletvoorstellingen altijd meerdere voorstellingen worden gegeven? De Kunst Academie Noord-Limburgd afdeling Dans hield zelfs 3 voorstellingen van ‘In (W)Onderland’. De reden is dat je als toeschouwer in de zaal zo veel te zien krijgt, dat je nauwelijks tijdens één voorstelling alles gezien hebt, en je dus nog 2 keer opnieuw moet komen om het te kunnen herbekijken. Wat helaas ook niet gaat, want er zijn zoveel gegadigden voor zo’n theaterstoeltje dat eenieder toch maar één keer kan langskomen. Gelukkig kan je nog wel terugvallen op de fotoreeksen van onze fotografen. De reeks van Jean kon je al op onze website vinden, hier brengen we er nog één die hoofdzakelijk gemaakt werd vanuit een locatie waar het grote publiek niet mocht plaats nemen …

Meer foto’s