Nog exact een week, en 2022 zit er weer op. Het had weer een volledig ‘normaal’ jaar moeten worden, maar helaas, een iemand had minder vredelievende bedoelingen, en sleurde de wereld mee. Dat zal ons niet beletten, de fotografen van Fotopelt.be, om u alvast een prettige kerst toe te wensen, hopelijk met familie en vrienden, en zo niet in innerlijke rust. Maar wel voor iedereen met een hartverwarmende ‘kerstknuffel’ (met dank aan Mille Vermeulen).

𝓔𝓮𝓷 𝓴𝓮𝓻𝓼𝓽𝓴𝓷𝓾𝓯𝓯𝓮𝓵

𝓐𝓵𝓼 𝓭𝓮 𝔀𝓮𝓻𝓮𝓵𝓭 𝓼𝓽𝓲𝓵𝓿𝓪𝓵𝓽 𝓮𝓷 𝓱𝓮𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓷𝓾𝓲𝓼 𝓸𝓿𝓮𝓻𝓾𝓻𝓮𝓷 𝓭𝓻𝓪𝓪𝓲𝓽.
𝓐𝓵𝓼 𝓱𝓮𝓽 𝓳𝓪𝓪𝓻 𝓿𝓪𝓷 𝔀𝓪𝓬𝓱𝓽 𝔀𝓲𝓼𝓼𝓮𝓵𝓽 𝓮𝓷 𝓳𝓮 𝓸𝓾𝓭 𝔃𝓮𝓮𝓻 𝓪𝓬𝓱𝓽𝓮𝓻𝓵𝓪𝓪𝓽.

𝓗𝓸𝓾 𝓭𝓪𝓷 𝓿𝓪𝓼𝓽 𝓪𝓪𝓷 𝔀𝓪𝓽 𝓳𝓮 𝓱𝓸𝓾𝓿𝓪𝓼𝓽 𝓰𝓮𝓮𝓯𝓽.
𝓣𝓻𝓮𝓴 𝓳𝓮 𝔀𝓪𝓻𝓶𝓮 𝔀𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻𝓼𝓸𝓴𝓴𝓮𝓷 𝓪𝓪𝓷, 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓭𝓲𝓽 𝓳𝓪𝓪𝓻 𝔃𝓪𝓵 𝓳𝓲𝓳 𝓮𝓻 𝓼𝓽𝓪𝓪𝓷.

𝓓𝓾𝓼 𝓵𝓪𝓪𝓽 𝓳𝓮 𝓭𝓻𝓸𝓶𝓮𝓷 𝓯𝓸𝓷𝓴𝓮𝓵𝓮𝓷.
𝓢𝓽𝓻𝓸𝓸𝓲 𝓰𝓵𝓲𝓽𝓽𝓮𝓻 𝓸𝓿𝓮𝓻 𝔃𝓸𝓻𝓰𝓮𝓷.
𝓢𝓽𝓻𝓪𝓪𝓵 𝓶𝓮𝓽 𝓳𝓮 𝓸𝓰𝓮𝓷. 𝓔𝓮𝓷 𝓵𝓪𝓬𝓱 𝓸𝓯 𝓮𝓮𝓷 𝓽𝓻𝓪𝓪𝓷.
𝓙𝓲𝓳 𝓴𝓪𝓷 𝓪𝓵𝓵𝓮𝓼 𝓪𝓪𝓷.

Meer foto’s Een filmpje