Het zit er weer (bijna) op, 2022. Het moest het jaar van de wederopstanding worden na die vervelende corona-jaren. Op wereldvlak lag helaas de klemtoon wat te veel op opstanden, maar in Pelt hebben we ons toch weer overwegend geamuseerd. Door te sporten (of er naar te kijken), door te dansen (of er naar te kijken), door carnaval te vieren en de Sint te verwelkomen. We vierden kermis en we genoten weer van muziek in alle genres, en vaak zongen we uit volle borst mee. Blikken we samen even terug naar wat we het afgelopen jaar allemaal beleefd hebben?

Meer foto’s

Op onze website kan u de fotoreeksen terugvinden die dit jaar gemaakt werden door:

Leon Alders, Annette Beks-Klerkx, Gerard Coenen, Zjuul Devens, Frank Emmers, Marc Faes, Yaryna Kokhan, Hilda Lodewijks, Albert Loos, Joppe Rabijns, Sonja Sleurs, Paul Smeets, Jean Vandijck, Carine Van Gerven, Bea Vanwinkel, Jens Veraa