Het zit er weer (bijna) op, 2021. Wederom, omwille van dat virus een speciaal jaar waarin eerst veel werd uitgesteld en afgelast, dan weer het een en ’t ander wél kon doorgaan, om dan weer tegen het einde van het jaar op de nodige beperkingen te botsen. Het begon nochtans hoopvol, toen de bewoners van het WoonZorgCentrum Sint-Jozef hun eerste spuitje kregen. De sneeuwval in februari deed ons nog meer dan tevoren wandelen en de kans dat u daarbij even op een ‘benkse’ hebt uitgerust is groot, waarna u mogelijks ook vereeuwigd werd door een van onze fotografen in een ondertussen befaamde ‘benkskes’-reeks. We zagen nog voor de zomervakantie 3 héél grote windmolens langs het kanaal verschijnen, op het moment dat weer meer en meer evenementen mochten plaatsvinden, weliswaar mits inachtname van een aantal maatregelen. De kermis verscheen ook weer in Pelt, en ook sportieve en culturele evenementen brachten weer de nodige verstrooiing. Enfin, zoals gezegd, het zit er weer op, en laten we hopen dat het nieuwe jaar er een wordt waarin we zo snel mogelijk terug een beetje van het ‘oude-normaal’ mogen genieten. In afwachting daarvan wensen we u alvast een prettige jaarwisseling, en een voorspoedig nieuw jaar! En hou het gezond!

Bekijk hier 2021 samengevat in 111 foto’s